Companii

UPRUC-CTR, producător de fitinguri de sudură şi vase sub presiune din oţel din Făgăraş, estimează ca 81% din venituri vor fi generate în 2023 din vânzările pe pieţe externe, preponderent în Germania. ” Dacă reuşeşti să vorbeşti pe «limba» clientului, ai câştigat o bătălie importantă”

UPRUC-CTR, producător de fitinguri de sudură şi vase...

Autor: Roxana Rosu

03.05.2023, 14:16 332

Compania UPRUC-CTR, producător de fitinguri de sudură şi vase sub presiune din oţel din Făgăraş, estimează ca 81% din veniturile din 2023 vor fi generate din vânzările pe pieţe externe, preponderent pe piaţa germană, după ce a încheiat 2022 cu afaceri totale de 11,7 milioane lei, în creştere cu 27%.

“Pentru a furniza materiale pe piaţa germană a fitingurilor şi vaselor sub presiune, trebuie să răspundem nevoilor partenerilor noştri internaţionali care sunt calitatea, tehnicitatea, punctualitatea, siguranţa şi rigoarea. Cunoaşterea limbii germane reprezintă un avantaj, nu doar în comunicarea de business curentă, dar mai ales în privinţa detaliilor tehnice şi în rapiditatea înţelegerii unor desene sau a unor cerinţe. Clienţii germani sunt foarte atenţi la aspecte care ţin de siguranţa în muncă şi mediu”, a declarat Horia Alexander Enciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al UPRUC-CTR şi acţionar, cu 32% din capitalul social.

Compania UPRUC-CTR are două divizii de producţie: fitinguri de sudură şi vase sub presiune din oţel carbon, aliat şi inoxidabil. Produsele sunt exportate, prin intermediul partenerilor externi, în Europa, Africa de Sud, SUA, China şi Japonia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO