Companii

Veniturile Genesys au crescut in 2000 cu aproape 20%

13.03.2001, 00:00 17



Compania romaneasca de IT Genesys a inregistrat in anul 2000 o cifra de afaceri de 3,5 milioane de dolari, in crestere cu 500.000 de dolari fata de anul anterior.

Principalele domenii care au contribuit la realizarea cifrei de afaceri au fost distributia de produse din domeniul IT&C (Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor) si organizarea de cursuri de instruire.

De asemenea, Genesys furnizeaza servicii de proiectare, consultanta si asistenta pentru integrare sisteme informatice complexe precum si aplicatii si servicii software in domenii precum: e-business, Internet sau gestiunea intreprinderii.

Genesys, care are peste 300 de integratori de sistem si reselleri in Romania, este distribuitorul a circa 20 de producatori din intreaga lume, printre care Allied Telesyn International, AMP Netconnect, Cyclades sau Patton Electronics.

In al doilea semestru al anului 2001, compania organizeaza cursuri de instruire pentru proiectanti, tehnicieni si administratori de sistem, se mai arata in comunicatul companiei. In ultimii ani, 50 dintre resellerii companiei au fost certificati in urma acestor sesiunilor de training organizate de Genesys.

Firma organizeaza anual doua evenimente proprii (Genesys News si Genesys Days), in cadrul carora sunt prezentate partenerilor cele mai noi produse si tehnologii. Genesys este o companie privata, infiintata in anul 1994 si are in prezent 40 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO