Companii

Vin: Vânzări mai mari pentru producătorii de vin

Autor: Ioana David

13.04.2012, 00:00 52

Alin Ursu, administrator al Angelli Spumante & Aperitive, producător de vinuri spumante, spune că vânzările în această perioadă sunt cu 10% mai mari comparativ cu cele din perioada premergătoarea Paştelui 2011.

"E îmbucurător. Vânzările au crescut pe toate segmentele comparativ cu perioada similară a anului trecut, atât la exporturi cât şi pe piaţa internă. Cred că am ajuns la o creştere de 10%. Primele două luni au fost mai dificile, în martie am fost în parametri, iar în aprilie suntem bine", a spus Ursu pentru ZF.

Angelli are o facilitate de producţie în Bucureşti, unde lucrează la 60-70% din capacitate şi face parte din grupul german Henkell & Co., care deţine companii în 11 ţări europene.

Angelli are în portofoliu atât vinuri spumante, cât şi vermut (Vermouth Bianco şi Vermouth Rosso), lichioruri (Lichior Cherry, Lichior Fragola, Lichior Afine şi altele), lichioruri cremă, dar şi produse de import (vinuri spumante, vinuri liniştite, brandy, bitter, brandy şi altele). Anul trecut exporturile Angelli

s-au ridicat la 1,5 milioane de sticle, ceea ce reprezintă 18% din rulajul total.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO