Companii

ZF/CEC Bank Investiţi în România, Timişoara 2022. Antreprenoriatul trebuie să fie în centrul atenţiei pentru că există maturitate. Programele de finanţare cu garanţie sunt esenţiale

ZF/CEC Bank Investiţi în România, Timişoara 2022....

Autor: Mircea Nica

05.06.2022, 10:37 391

♦ Bogdan Neacşu, CEC Bank: Antreprenorii pentru a-şi susţine businessurile sau componenta investiţională au nevoie şi de o componentă de garanţie ♦ Sorin Maxim, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest: Antreprenoriatul la nivel de număr de companii la mia de locuitori este sub jumătate din media europeană, undeva la 35 companii la mia de locuitori ♦ Ovidiu Şandor, ISHO Group: Această economie privată a mişcat nu doar economic România, ci şi social, iar acolo ar trebui să mizăm banii noştri şi poate mai puţin în zona publică unde lucrurile se mişcă greu.

Antreprenoriatul tre­buie să fie în centrul atenţiei pentru că există maturitate, iar programele de finan­ţare cu garanţie sunt esenţiale, a fost una dintre concluziile la care au ajuns jucătorii regionali şi reprezentanţii mediului bancar prezenţi la Conferinţa ZF Investiţi în România, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu CEC Bank, la Timişoara.

„Sunt câteva componente majore care definesc economia românească. În primul rând vorbim de PNRR şi fonduri europene pentru că au o compo­nentă foarte mare neram­bursabilă şi pentru care antreprenorii români şi societatea trebuie să acceseze aceste fonduri. Cu cât mai repede facem lucrurile acestea cu atât putem să angrenăm economia în direcţia în care trebuie. Mare parte din şocurile unei economii pot fi absorbite prin astfel de lucruri. Noi punem tot efortul şi încurajăm antreprenorii pentru a accesa aceste programe“, a spus Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO