Constructii & Imobiliare

Belgienii de la VPK Packaging investesc 1 mil. euro în fabrica de ambalaje din Salonta

Belgienii de la VPK Packaging investesc 1 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

19.03.2015, 00:04 476
Producătoul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, parte a grupului belgian VPK Packaging, va investi în acest an aproximativ 1 mil. euro, în principal în creşterea capacităţii de producţie a cutiilor de carton. Compania a investit anul trecut tot un miliona de euro în achiziţionarea de noi utilaje, iar în 2013 şi-a extins depozitul de produse finite, în urma unei investiţii de 1,1 mil. euro.
 
„În 2014 investiţiile s-au ridicat la aproape un milion de euro, suma pe care o vom investi şi în acest an. Obiectivul nostru principal rămâne eficientizarea producţiei, prin automatizare şi achiziţie de utilaje mai performante“, au declarat reprezentanţii companiei VPK Packaging.
 
Compania se axează în principal pe producţia cutiilor de carton, care au cea mai mare valoare adăugată, însă livrează şi plăci de carton, ca materie primă, pentru clienţii convertori. Plăcile ondulate de carton produse la Salonta sunt utilizate ca semifabricat pentru cutiile de carton şi sunt fabricate pentru diverşi clienţi din România, Ungaria, dar şi din ţările vecine, în principal companii din industria bunurilor de larg consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO