Constructii & Imobiliare

Dan Burian, CEO Electroplast: Am avut un 2022 excepţional, practic cel mai bun an din istoria de 30 de ani a companiei. Cred că vom termina cu cifra de afaceri de 130 mil. lei, înseamnă undeva la 40% peste anul trecut

ZF Investiţi în România Târgu Mureş

Dan Burian, CEO Electroplast: Am avut un 2022...

Autor: Mircea Nica

18.10.2022, 18:38 633

Electroplast, un jucător al sectorului materialelor de construcţii, dar şi al energiei, estimează o cifră de afaceri de 130 mil. lei la finalul anului 2022, cu 40% mai mult faţă de anul trecut, a spus Dan Burian, CEO al Electroplast, în cadrul Conferinţei ZF Investiţi în România, proiect al Ziarului Financiar şi CEC Bank, organizată la Târgu Mureş.

Electroplast este un jucător al sectorului materialelor de construcţii, dar şi al energiei, suntem practic la intersecţia dintre cele două. Am avut un 2022 excepţional, practic cel mai bun an din istoria de 30 de ani a companiei. Cred că vom termina cu cifra de afaceri de 130 mil. lei, înseamnă undeva la 40% peste anul trecut. Nu vine neaparat din preţ, avem şi 30% peste anul trecut din volum”, a spus Dan Burian.

Pe de altă parte, el susţine că firma a trecut şi prin greutăţi, mai exact un întreg program de optimizare şi reconstrucţie operaţională şi financiară.

“La ora aceasta avem roadele acestui program, este important momentul în care suntem, dar mai importantă este direcţia în care mergem. Când ne uităm la viitor vedem mai multe incertitudini, decât siguranţă. Anul acesta ne-am reinventat din perspectiva portofoliului de produse, al conceptului de proces pe care îl avem în intern. Practic am pus bazele unei activităţi pe care noi o vedeam în 2023-2024 şi asta ne dă optimismul. Practic vedem un 2023 pe care îl bugetăm acum la undeva la 18-20% peste anul acesta”, a mai explicat Dan Burian.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO