Constructii & Imobiliare

Impact Bucureşti, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imoblilari rezidenţiali, raportează venituri record pentru 2020 de 42,7 mil. de euro din vânzarea de proprietăţi imobiliare, în creştere cu 29%: dezvoltatorul a vândut 369 de apartamente la care se adaugă 198 de precontracte de vânzare în valoare de 24 mil. de euro, care vor fi venituri în S1/2021

Impact Bucureşti, unul dintre cei mai mari dezvoltatori...

Autor: Robert Manea

19.02.2021, 20:11 719

Dezvoltatorul imobiliar Impact, controlat de omul de afaceri Gheoghe Iaciu, a raportat venituri record pentru 2020 în valoare de 42, 7 mil. de euro din vânzarea de proprietăţi imobiliare, în creştere cu 29%.

Anul trecut, Impact a vândut 369 de apartamente la care se adaugă şi 198 de precontracte de vânzare în cuantum de 24 mil. de euro, sumă ce reprezintă veniturile în S1/2021.

„Rezultatele obţinute în 2020 dovedesc, pe de o parte, capacitatea Impact de a-şi consolida poziţia în piaţa chiar şi atunci când condiţiile economico-sociale sunt mai dificile şi, pe de altă parte, confirmă succesul proiectelor noastre, care stabilesc un nou standard de dezvoltare rezidenţială din punctul de vedere al calităţii, facilităţilor şi soluţiilor sustenabile. Anul acesta, odată cu împlinirea a 30 de ani de activitate, intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare, în care accelerăm expansiunea la nivel naţional”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.  

În anul 2020, dezvoltatorul a obţinut autorizaţia de construcţie şi a început lucrările pentru faza a patra de dezvoltare din Greenfield Băneasa. Totodată a demarat şi lucrările de construcţie pentru Greenfield Plaza.

Impact este una dintre cele mai cunoscute acţiuni de la Bursă: compania a ajuns la o capitalizare bursieră de 651,9 mil. de lei, cu o creştere a preţului acţiunii în ultimul an de la 1,53 lei la 2,46 lei, adică de 60%.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO