Constructii & Imobiliare

Reacţia Octagon după accidentul de ieri de pe şantierul clădirilor parcului Hermes Business Campus

Reacţia Octagon după accidentul de ieri de pe...
17.12.2015, 15:24 627

Trei muncitori au căzut miercuri de pe o schelă amplasată pe exteriorul unei clădiri de birouri din cadrul complexului Hermes Business Campus din Pipera, proiect construit de grecii de la Octagon. Unul dintre cei trei a decedat în timp ce ceilalţi doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Dacă iniţial Octagon nu a comentat asupra incidentului, joi compania a trimis un comunicat prin care îşi ”exprimă public compasiunea faţă de accident”.

”OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING îşi manifestă solidaritatea şi sprijinul faţă de persoanele afectate în mod direct de evenimentele negative din data de 16.12.2015, precum şi faţă de familiile acestora, dar speranţa într-o abordare responsabilă a evenimentelor, care să asigure respectarea drepturilor şi intereselor legitime ale tuturor celor implicaţi. 

În condiţiile în care rata accidentelor de muncă în industria construcţiilor este extrem de ridicată, OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING a implementat standarde şi politici adecvate de protecţie a muncii, astfel încât nu a înregistrat niciodată, pe parcursul celor 10 ani de activitate pe piaţa din România, situaţii soldate cu decesul vreunor persoane”, potrivit comunicatului de presă emis de Octagon.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24