Constructii & Imobiliare

UBB Cluj a modernizat parcul sportiv Iuliu Haţieganu cu 25 mil. lei

UBB Cluj a modernizat parcul sportiv Iuliu Haţieganu cu...

Autor: Laurentiu Cotu

09.10.2014, 16:31 583

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a finalizat implementarea unui proiect european de peste 25 mil. lei (5,7 mil. euro) pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu, al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Lucrările de reabilitare ale parcului sportiv Iuliu Haţieganu au fost demarate în luna februarie a acestui an şi au prevăzut extinderea spaţiilor de învăţământ din clădirea facultăţii de sport, fiind disponibile în prezent încă 390 de locuri pentru studenţi în cele 13 săli de curs nou create, dar şi modernizarea reţelelor de apă, canalizare şi hidranţi din incinta parcului. Totodată, au fost reabilitate, modernizate şi dotate cu echipament specific cinci terenuri de sport (fotbal, baschet, multifunţionale), cu o suprafaţă totală de peste 9.000 mp. Terenul de fotbal a fost prevăzut cu instalaţie de nocturnă, tribună pentru spectatori şi tabela de marcaj. Deasemenea au fost reabilitate căile de acces, alei şi rigole şi a fost refăcut sistemul de iluminat exterior.

Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3 –’’Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.4 - ’’Reabilitarea/ modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO