Eveniment

Accident grav pe Splaiul Unirii în Capitală: Traficul este restricţionat. Două persoane şi-au pierdut viaţa

Accident grav pe Splaiul Unirii în Capitală: Traficul...

Autor: Departamentul Social

01.11.2017, 09:46 3966

Traficul rutier este, în continuare, restricţionat, pe Splaiul Unirii, după ce un accident a avut loc miercuri dimineaţa, iar două persoane şi-au pierdut viaţa, la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii efectuând cercetări la faţa locului, potrivit Brigăzii de Poliţie a Capitalei.

„Traficul rutier este restricţionat în continuare pe Splaiul Unirii dinspre linia de centură către Şoseaua Vitan Bârzeşti, până la finalizarea cercetării la faţă locului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au precizat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Bucureşti.

Două persoane au murit, într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6.30.

„În urmă impactului dintre două autoturisme, unul dintre acestea a fost proiectat într-un copac, rezultând decesul a doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 50 de ani. De asemenea, din impactul celor două autoturisme, au sărit elemente de caroserie într-un alt autoturism, avariindu-l”, precizează sursa citată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, persoanele decedate au fost încarcerate, pompierii intervenind pentru extragere.

Alte două persoane, aflate în celelalte două maşini, au fost evaluate de medici, nefiind necesare îngrijiri medicale

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO