Eveniment

Accident în Capitală, cinci persoane au ajuns la spital dintre care două au fost descarcerate

Accident în Capitală, cinci persoane au ajuns la spital...

Autor: Gabriela Ghitcuta

11.05.2016, 08:26 3978

Marţi dimineaţă, în jurul orei 06.00, în zona podului Grozăveşti din Capitală, trei autoturisme au fost implicate într-un accident, produs pe fondul unei neacordări de prioritate, anunţă Ovidiu Muntenu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Potrivit acestuia, în urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, una în stare gravă, o altă persoană rănită uşor iar alte trei având atacuri de panică.

Un muzeu în aer liber din România, considerat cel mai frumos din Europa. Galerie FOTO

Cum arată casa de 12 milioane de euro a CEO-ului Snapchat, Evan Spiegel, şi a modelului Victoria’s Secret, Miranda Kerr. Galerie FOTO

„Au fost cinci persoane care au primit îngrijire medicală de la paramedicii SMURD, pentru două dintre ele a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerare. Toate cele cinci victime au fost transportate la spitalele Elias, Universitar şi respectiv Floreasca “, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere anunţă că se circulă în condiţii normale în zona Podului Grozăveşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO