Eveniment

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în ianuarie cu 7,7%

Autor: Adrian Voicu

09.03.2011, 11:04 18

În ianuarie 2011, volumul cifrei de afaceri din comerţul cuautovehicule şi motociclete a crescut faţă de aceeaşi luna a anuluianterior cu 7,7%, conform datelor Institutului Naţional deStatistică (INS).

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestatepopulaţiei a crescut faţă de luna corespunzătoare a anuluiprecedent cu 7,6%.

Creşterea din comerţul cu autovehicule şi motocivlete s-adatorat comerţului cu autovehicule (+16,5%), a comerţului cumotociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi reparareamotocicletelor (+1,7%), a comerţului cu piese şi accesorii pentruautovehicule (+0,9%). Scăderi s-au înregistrat la activităţi deîntreţinere şi repararea autovehiculelor (-0,7%).

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, seriebrută, în luna ianuarie 2011 a înregistrat o cifră de afaceri cu7,3% mai mare comparativ cu luna ianuarie 2010.

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serieajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi desezonalitate, în luna ianuarie 2011 a înregistrat o cifră deafaceri cu 7,6% mai mare comparativ cu luna ianuarie 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO