Eveniment

Bucureştiul întâmpină suporterii de la partidele Euro 2020 cu trotuare degradate în Piaţa Unirii

Bucureştiul întâmpină suporterii de la partidele Euro 2020 cu trotuare degradate în Piaţa Unirii

Autor: Răzvan Botea

14.06.2021, 00:08 301

În zona Unirii din Bucureşti, la ieşirea de la metrou - una dintre cele mai aglomerate zone din Bucureşti - trotuarul este în stare de degradare, cu dale de piatră lipsă sau bălţi de apă care rămân după ploaie.

Aşa îşi întâmpină oaspeţii Bucureştiul, pentru prima dată gazda (parţială) a unui turneu final. De altfel, neglijenţa se vede nu numai în trotuare sparte la kilometrul zero, ci şi în lipsa de evenimente şi decoruri care să sublinieze marele eveniment

România găzduieşte în această vară patru meciuri ale campionatului european Euro 2020, care a fost amânat anul trecut. Astfel, câteva zeci de mii de suporteri din alte ţări europene sunt aşteptaţi la Bucureşti. Printre ei se numără turişti austrieci, ucraineni, macedoneni, iar pentru meciul din optimile de finală pot fi suporteri germani, francezi sau portughezi.

Toate ţările care găzduiesc meciuri sau campionate de anvergura unui campionat european de fotbal se bucură de o creştere substanţială a turismului -  suporterii nu se limitează numai la meciul în sine, ci vizitează obiectivele turistice, consumă servicii ale restaurantelor, barurilor, cluburilor etc. 

 
AFACERI DE LA ZERO