Eveniment

Business Insights cu PwC România, miercuri, ora 10.30: Cum se adaptează sectorul energiei în noua normalitate, după prăbuşiri record ale cererii. Invitaţii ediţiei: Andreea Mitiriţă şi Sorin Petre

Business Insights cu PwC România, miercuri, ora 10.30:...
10.11.2020, 10:59 262

În ultimele luni, sectorul energetic a suferit un dublu şoc: din cauza pandemiei COVID-19 şi a perturbării pieţei petrolului pe fondul prăbuşirii cererii şi al surplusului de ofertă. Potrivit estimărilor din raportul ”PwC Power Utilities Future of Industries”, care are la bază datele Agenţiei Internaţionale pentru Energie pentru 2020 (IEA), şocul cererii de energie din 2020 este cel mai mare din ultimii 70 de ani. Cum se vor adapta companiile din energie schimbărilor?

Vom discuta acest subiect miercuri, 11 noiembrie, de la ora 10.30. cu Andreea Mitiriţă, Partener, Lider servicii pentru sectorul energiei, PwC România şi Sorin Petre, Partener, PwC România.

Între 7 octombrie şi pe 9 decembrie, în fiecare miercuri, în cadrul emisiunii Business Insights, vom dezbate împreună cu invitaţii PwC România schimbările şi tendinţele din economie şi implicaţiile acestora pentru principalele industrii.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO