Eveniment

CA IB consulta Ruhrgas pentru Distrigaz

14.10.2003, 00:00 16

Concernul german Ruhrgas, care si-a anuntat participarea la privatizarea celor doua distributii de gaze din Romania, va fi asistat in acest proces de firma de consultanta CA IB, afirma surse de pe piata.
CA IB, parte a Bank Austria a€“ membra a HVB Group, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Europa, a asigurat consultanta in derularea mai multor privatizari, fuziuni sau achizitii pe piata romaneasca.
Ruhrgas isi construieste in acest moment echipa pentru participarea la privatizarea Distrigaz Nord si Distrigaz Sud, expresiile de interes urmand sa fie depuse incepand din noiembrie.
Potrivit reprezentantilor in Romania, concernul german vrea sa fie asistat la privatizare de un consultant de talie internationala si de o casa de avocatura, preferabil romaneasca cu reprezentare in afara tarii.
Ruhrgas si-a intensificat prezenta pe piata romaneasca in ultimii ani, cand a preluat 28,6% din distribuitorul local privat de gaze Congaz Constanta si o treime din operatorul de energie termica Colonia Cluj Napoca Energie SRL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO