Eveniment

Camera de Comerţ Britanico -Română îşi caută CEO

Camera de Comerţ Britanico -Română îşi caută CEO

Autor: Adelina Mihai

10.11.2015, 00:00 360

Camera de Comerţ Britanico - Română (British Romanian Chamber of Commerce- BRCC) recrutează un manager pentru poziţia de Chief Executive Officer şi administrator legal, potrivit unui anunţ al organizaţiei. Candidatul trebuie să aibă experienţă de zece ani în management în companii, în camere de comerţ sau în asociaţii de comerţ, să vorbească bine engleza în public, să aibă experienţă în relaţiile cu mass- media şi, preferabil, cu reprezentanţi ai guvernului.

Salariul este “competitiv”, în funcţie de experienţa candidaţilor, iar pachetul de beneficii include bonusuri de perfomanţă în funcţie de indidcatorii stabiliţi, laptop şi telefon de serviciu şi 25 de zile de concediu pe an.

Principala responsabilitate a celui care va ocupa această funcţie este aceea de a conduce proiectul OBNi (The Overseas Business Networks initiative) în România, care sprijină companiile britanice să facă afaceri în 41 de pieţe din întreaga lume care înregistrează creşteri semnificative, dar care sunt dificil de accesat, în această categorie intrând şi România.

Proiectul are ca obiectiv furnizarea unor servicii complementare celor oferite deja de Departamentul de comerţ şi investiţii al Marii Britanii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO