Eveniment

Carrie Fisher, actriţa care a interpretat-o pe Prinţesa Leia din Star Wars, a murit la vârsta de 60 de ani

Carrie Fisher, actriţa care a interpretat-o pe Prinţesa...

Autor: Ştefan Stan

27.12.2016, 20:07 2225

Actriţa Carrie Fisher, cea care a interpretat-o pe Prinţesa Leia în franciza Star Wars, a murit marţi seară, la vârsta de 60 de ani. Ea fusese internată vineri seara în spital, după ce a suferit complicaţii din cauza unor probleme cardiace, informează mai multe site-uri din presa străină.

Actriţa, în vârstă de 60 de ani, se afla într-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles atunci când i s-a făcut rău.

Fisher a fost transportată de urgenţă la spital, imediat cum avionul a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

Departamentul Pompierilor din Los Angeles declarase că a fost solicitat pentru un caz de stop cardiorespirator, la poarta United Airlines, cea la care s-a oprit avionul venit din Londra.

"LAFD a răspuns la poarta LAX 47 unui pacient care se afla în stop cardiac", a declarat pentru CNN Erik Scott, purtătorul de cuvânt al LAFD (Departamentul Pompierilor din Los Angeles - n.r.). "Paramedicii au tratat agresiv pacientul prin tehnici avansate, apoi au transportat victima la un spital local".

Alte celebrităţi care se aflau la bordul avionului şi-au exprimat îngrijorarea pe reţelele de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO