Eveniment

Cât costă petrecerea de Revelion la Palatul Parlamentului?

Cât costă petrecerea de Revelion la Palatul Parlamentului?

Autor: Mirabela Tiron

28.12.2016, 18:00 623

Preţul unui bilet la petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului variază între 150 de euro (loc standard) şi 200 de euro (VIP), în funcţie de locul ocupat în sală, potrivit datelor de pe site-ul lapalat.ro. Meniul include specialităţi precum tarte cu trufe negre şi ciuperci, macarons cu brânză de capră, file de peşte alb cu ravioli sau piept de curcan cu fasole neagră iar băuturile se servesc la open bar. Printre artiştii ce vor asigura divertismentul se numără Delia, DJ Radu, Wilmark Dance &Show, Cornel Verban Orchestra.

Palatul Parlamentului, clădire construită în perioada comunismului, are mai multe săli care pot găzdui până la 1.500 de persoane.

Petreceri de Revelion sunt organizate şi în sălile hotelurilor de cinci stele din Capitală dar şi în cluburile din Bucureşti.

În Bucureşti, tarifele pentru petrecerea din noaptea de Revelion variază de la 60 de euro de persoană la Grand Hotel Continental şi până la 210 de euro de persoană la JW Marriott, portivit datelor de pe site-urile com­paniilor hoteliere. 

Românii care s-au grăbit să rezerve un loc pentru petrecerea dintre ani au putut beneficia de reduceri de 10% la pachetele alese.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO