Eveniment

Ce trebuie sa faci ca sa-ti gasesti mai usor un loc de munca

Ce trebuie sa faci ca sa-ti gasesti mai usor un loc de munca
25.03.2010, 12:38 32

Pe o piata a muncii in scadere, candidatii trebuie sa adopte noistrategii pentru a reusi sa-si gaseasca un loc de munca, spuneAdriana Paun, fondator si CEO al companiei de recrutare siconsultanta in resurse umane Top Executive Agency Belgia.

"Candidatii nu trebuie sa se mai bazeze pe aplicare de CV-urionline si ar trebui sa se orienteze catre networking, relatiilepersonale. CV-urile depuse online sunt numeroase si sansele scad casa fiti descoperiti de catre o companie. De asemenea, candidatiitrebuie sa fie foarte atenti in redactarea scrisorii de intentie,sa fie pozitivi si proactivi, adica sa mearga ei catre angajator,nu sa astepte sa fie gasiti", a declarat Adriana Paun, in cadrulconferintei "ADN-ul oamenilor pe care trebuie sa-i pastrezi incompanie pentru a iesi cu bine din criza" organizat de ZiarulFinanciar in parteneriat cu Citibank, Mastercard, Medlife,Schoenherr si Asociatii, Asebuss, Total Soft, Yourway, Vapro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO