Eveniment

Cei 18 răniţi din al doilea avion au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi internaţi la spitalele Floreasca, Universitar, Elias şi Bagdasar-Arseni din Capitală

Cei 18 răniţi din al doilea avion au fost preluaţi de...

Autor: Elvira Gheorghita

25.06.2013, 21:59 262

A doua dintre aeronavele Forţelor Aeriene care asigură transportul cetăţenilor români implicaţi în accidentul din Muntenegru, Hercules, a ajuns, în jurul orei 20.50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportând ultimii 18 pacienţi.

Aceştia au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la spitalele Floreasca (patru pacienţi), Universitar (şapte), Elias (patru) şi Bagdasar-Arseni (trei).

Toţi pacienţii sunt stabili, iar la transport nu s-a înregistrat vreun incident.

Prima aeronavă militară care a asigurat transportul spre ţară al cetăţenilor români de la Podgorica, a aterizat, la Bucureşti în jurul orei 17.50, la bordul ei aflându-se 11 victime ale accidentului din Muntenegru şi o româncă alpinistă care a suferit un alt acciedent în această ţară.

Cu acest avion - Spartan - au fost transportaţi răniţii în stare gravă, aeronava fiind dotată asemenea unei clinici de terapie intensivă.

Dintre răniţii aduşi, şase au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, patru - la Universitar, unul la Elias şi unul la Bagdasar-Arseni, acesta având fractură la coloană. La Elias a fost dusă românca neimplicată în accidentul cu autocarul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO