Eveniment

Compania de servicii de management al riscului North Star Support Group (NSSG) a primit o infuzie de capital de 1,3 mil. euro de la canadienii de la Avante

Compania de servicii de management al riscului North Star...

Autor: Ramona Cornea

25.09.2023, 18:09 119
North Star Support Group (NSSG), furnizor de servicii de management al riscului cu sediul în România şi operaţiuni globale, a primit o infuzie de capital din partea Avante Corp. (Avante), o firmă de servicii de securitate din Canada. Infuzia de capital se ridica la 1,3 milioane de euro şi are drept scop un parteneriat prin care ambele companii se vor extinde pe piaţa globală. 
 
„În urma tranzacţiei, NSSG va intra şi mai mult pe pieţele nord-americane. La rândul sau, compania canadiană Avante îşi va extinde reţeaua globală. Din expansiunea celor două companii va rezulta o mai bună digitalizare a proceselor celor două echipe, soluţii tehnice mai bune, o creştere a structurii continuităţii de business”, au spus reprezentanţii companiei pentru ZF.  
 
Un comunicat de presă publicat pe site-ul Avante Corp Inc. a anunţat că a aprobat achiziţia unei participaţii de 55% în North Star Support Group, în valoare de 1,3 mil. de euro. Preţul de achiziţie va fi plătit printr-o combinaţie de numerar in valoare de 1,2 mil. euro şi emiterea a 154.301 acţiuni la capitalul societăţii. 
 
North Star Support Group a fost înfiinţată în 2017 la Bucureşti şi o are drept acţionar pe Alexandra Diana Grigore şi administrator şi CEO pe Alessandro Martello, conform datelor de pe platforma termene.ro. Compania a avut în 2022 afaceri de aproape 19,8 mil. lei, în creştere cu 345% faţă de anul anterior, şi un profit de 4,36 mil. lei, în creştere cu 624% faţă de 2021. În 2022, compania a avut un număr mediu de 16 angajaţi. 
 
Avante Corp. este un furnizor de servicii de securitate cu sediul în Toronto. Compania achiziţionează, gestionează şi construieşte afaceri care oferă soluţii specializate de securitate. 



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO