Eveniment

Cordia România donează 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine”

Cordia România donează 50.000 de euro în cadrul...

Autor: Bogdan Alecu

15.04.2020, 10:45 110

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, anunţă că se alătură eforturilor de combatere a răspândirii COVID-19, printr-o donaţie de 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, prin care produse alimentare de bază sunt livrate la domiciliul persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, în parteneriat cu un retailer.

„Pentru Cordia şi Futureal, sprijinul acordat comunităţilor locale este un element important al felului în care dezvoltăm proiectele noastre, totul începe de la comunitatea locală”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România. „Trecem prin momente dificile şi sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi partenerilor noştri, precum şi cele ale membrilor comunităţii locale au devenit prioritatea noastră numărul unu.”

Programul „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 este gândit pentru a ajuta persoanele în vârstă, categoria cea mai expusă în faţa ameninţării coronavirusului. O echipă de specialişti, inclusiv medici, psihologi şi lucrători sociali, primesc cererile cetăţenilor din Sectorul 1 la numărul de telefon 031.433.76.76. De asemenea, la numărul de telefon 031.433.76.77, persoanele cu vârste de peste 65 de ani care se află în situaţii dificile pot suna şi cere produse alimentare de bază. În urma apelului lor, echipele Primăriei Sectorului 1 vor distribui produsele livrate de un retailer, produsele fiind plătite direct retailerului de către diverse companii, printre care şi Cordia România.

Iniţiativa Cordia România vine ca urmare a deciziei grupului Futureal de a dona 850.000 de euro pentru a ajuta în lupta împotriva epidemiei de coronavirus în Europa Centrală şi de Est şi nu numai. Diverse donaţii şi sponsorizări ale grupului sunt în prezent în desfăşurare în România, Ungaria, Polonia şi Spania, ţări în care grupul Futureal are proiecte şi activităţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO