Eveniment

Cum s-a răzbunat Facebook pe Iohannis în doar 24 de ore. Surpriza din contul lui Cioloş

Cum s-a răzbunat Facebook pe Iohannis în doar 24 de...

Autor: Gândul

19.02.2016, 09:43 8276
Intervenţia lui Klaus Iohannis în scandalul ANAF-Antena Group a provocat o masivă nemulţumire în rândul fanilor de pe Facebook ai preşedintelui. În doar 24 de ore, aproape 30.000 de internauţi şi-au retras like-ul pe care îl dăduseră paginii oficiale a şefului statului. Surpriza vine de la Dacian Cioloş. Poziţia nuanţată a premierului, chiar dacă şi el a condamnat modul de acţiune al ANAF, i-a adus acestuia aproape 5.000 de fani în plus pe Facebook. „La nivelul nuanţelor povestea asta a fost privită ca fiind, mai degrabă, o formă prin care se conciliază Iohannis cu Antenele”, a explicat pentru Gândul, politologul Cristian Pîrvulescu.
 
Reacţia lui Klaus Iohannis, la trei zile de la izbucnirea scandalului ANAF-Antena Group, a provocat un adevărat iureş pe reţelele de socializare, baza de pe care actualul şef al statului a fost propulsat spre Cotroceni, în noiembrie 2014.
 
Sursă foto: Facebrands.ro

Citiţi continuarea pe Gandul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO