Eveniment

Cum sărbătoreşte România Mica Unire: Ponta şi Antonescu la Iaşi, preşedintele Băsescu la Bucureşti

Cum sărbătoreşte România Mica Unire: Ponta şi...

Autor: Gândul

24.01.2013, 12:26 504

Câteva mii de persoane asistă, astăzi, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iaşi, la evenimente participând premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, dar şi mai mulţi miniştri, toţi având prinse cocarde în piept.

Manifestările dedicate Unirii Principatelor Române au început în jurul orei 9.00, cu un spectacol folcloric, pe scena montată în Piaţa Unirii din Iaşi urcând Maria Dragomiroiu, Petrică Mâţu Stoian, Veta Biriş, Laura Lavric, Zinaida Julea şi Nicolae Hlib.

La festivităţile oficiale, care au început la ora 10.00 cu intonarea imnului naţional, au participat premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi mai mulţi miniştri, între care Daniel Constantin, Varujan Vosganian şi Liviu Dragnea.

De asemenea, au fost prezenţi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, dar şi şeful Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, prefectul Romeo Olteanu.

Premierul Victor Ponta a ajuns în Piaţa Unirii din Iaşi în jurul orei 9.45, fiind însoţit de reprezentanţi locali ai PSD şi PNL.

Ulterior, Ponta a mers să discute cu oamenii prezenţi în Piaţa Unirii, iar unul dintre participanţi i-a spus: "Daţi-ne salarii şi pensii că avem parte doar de scumpiri", moment în care primarul Gheorghe Nichita a încercat să-l îndepărteze pe bărbat şi le-a spus oamenilor că se vor întoarce să discute cu ei după discursuri.

Citiţi mai multe pe Gândul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO