Eveniment

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. Ce veşti ne aduc meteorologii

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. Ce veşti ne aduc meteorologii

Autor: Laura Buciu

08.10.2021, 21:35 1921

Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, de sfârşit de octombrie. Vremea se apropie de normal în noiembrie, anunţă meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

11 - 18 octombrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

18 - 25 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

25 octombrie - 1 noiembrie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

1 - 8 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar şi local excedentare în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

AFACERI DE LA ZERO