Eveniment

Dan Diaconescu, pus oficial sub învinuire pentru şantaj şi ameninţare

Dan Diaconescu, pus oficial sub învinuire pentru şantaj şi ameninţare
21.06.2010, 19:07 258

Procurorii DNA l-au pus sub învinuire, luni, pe Dan Diaconescu,acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă acuzaţiile de şantaj şiameninţare în legătură cu primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ,informează Mediafax.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a fost audiat, în 19februarie, la DNA ca martor într-un dosar în care primarul comuneiarădene Zărand, Ion Moţ, l-a denunţat pe Doru Pârv că i-ar fi cerutpeste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imaginicompromiţătoare la adresa edilului, declarau surse judiciare.

În denunţul primarului arădean se arată că Doru Pârv, care aparticipat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV, i-arfi cerut acestuia peste 100.000 de euro, în mai multe tranşe, primafiind de 25.000 de euro, pentru a nu face publice, în cadrulemisiunii lui Dan Diaconescu de la OTV, o serie de imagini şiinformaţii compromiţătoare legate de afacerile pe care le-ar derulaedilul comunei.

Primarul nu i-ar fi dat lui Pârv niciun ban din cei ceruţi, înschimb a formulat un denunţ la Direcţia Naţională Anticorupţie.Astfel, potrivit surselor judiciare, Doru Pârv este cercetat deprocurori pentru trafic de influenţă, având calitatea de învinuitîn acest dosar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO