Eveniment

DNA percheziţionează sediul OTV din Bulevardul Preciziei

DNA percheziţionează sediul OTV din Bulevardul Preciziei
14.07.2010, 12:01 84

Anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) facpercheziţie miercuri la sediul OTV din Bulevardul Preciziei, măsurafiind dispusă în dosarul privindu-i pe realizatorii Dan Diaconescuşi Doru Pârv, acuzaţi de şantaj, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Tot miercuri, procurorii anticorupţie l-au audiat pe omul deafaceri Petru Paul Ţârdea, care în 2005 l-a denunţat pe DanDiaconescu în legătură cu fapte similare cu cele pentru care s-aînceput urmărirea penală faţă de cei doi realizatori TV.

În 2005, procurorul DNA Cătălin Macovei, în prezent preşedinteAgenţiei Naţionale Anticorupţie (ANI), a decis declinarea cazuluila Parchetul Judecătoriei sectorului 4 Bucureşti, unde a fostînchis.

Recent, procurorul Gheorghe Bocsan de la DNA a solicitatParchetului Judecătoriei sectorului 4 Bucureşti acel dosar învederea reanalizării lui.

Surse judiciar susţin că percheziţia de miercuri de la sediulOTV ar fi în legătură cu probabila redeschidere a dosarului din2005. Citiţi mai mult despre percheziţia de la OTV pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO