Eveniment

Doar 79 de focoase au fost găsite. Unul dintre ele este în continuare căutat

Doar 79 de focoase au fost găsite. Unul dintre ele este în continuare căutat

Autor: Mediafax

19.07.2011, 12:41 651

Unul dintre cele 80 de focoase furate sâmbătă dintr-un tren cetrebuia să ajungă în Bulgaria este căutat de anchetatori,Ministerul de Interne susţine însă că au fost găsite toatefocoasele, dar Parchetul confirmă faptul că unul dintre ele nu afost găsit.

Toate cele patru lăzi cu focoase au fost găsite, luni, într-undepozit părăsit din Chilita.Trei lăzi erau intacte şi altadesfăcută, iar obiectele cu specific militar din ea au fostrecuperate din buruienile din zonă.



Luni seara, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, MariusMilitaru, a declarat că toate cele patru lăzi cu focoase erauintacte, fiind recuperate în Chitila.



Marţi dimineaţa, anchetatorii au reluat căutările unui focos,întrucât luni era prea întuneric pentru a continua cercetarea. Luniseara fuseseră găsite 79 de focoase, presupunându-se că unul estetot în zonă, buruienile din zonă împiedicându-i pe căutători săvadă.



Criminaliştii au prelevat probe ADN de pe cele 79 de focoase şi aufăcut restul testelor specifice de laborator în astfel deinvestigaţii.



Focoasele vor fi predate proprietarului, procedura fiind ceanormală în cazuri de furt.


Audierile vor continua marţi. Până luni, procurorii ParchetuluiMilitar Bucureşti au audiat peste 50 de persoane în cazul privinddispariţia focoaselor şi au declanşat urmărirea penală, urmând apune sub acuzare unele persoane în acest dosar. Citiţi mai multdespre focoasele dispărute pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO