Eveniment

Două elicoptere militare israeliene au aterizat de urgenţă pe un câmp din Argeş. Şeful ISU: Nu ştiu de unde erau, deci n-am trimis pe nimeni acolo

03.08.2010, 10:27 20

Două elicoptere militare israeliene au aterizat de urgenţă,marţi dimineaţă, pe un câmp din zona localităţii argeşene Vulpeşti,reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeşprecizând că situaţia nu impune intervenţia pompierilor, scrieMediafax.

Cele două elicoptere sunt aparate de zbor israeliene detransport tip CH-53, care au participat la exerciţiul comun aerianromâno-israelian Blue Sky 2010 şi care se aflau în zbor derepatriere, a anunţat MApN.

Potrivit Ministerului Apărării, cele două elicoptere israelienede transport tip CH-53 au solicitat autorităţilor române săaterizeze în regim de urgenţă, pentru o escală tehnică, în zonalocalităţii Vulpeşti din judeţul Argeş.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş,colonel Ion Popa, declara că marţi dimineaţă a fost primit de cătrejandarmi un apel de urgenţă din partea unor localnici din satulVulpeşti, comuna Buzoieşti, localitate situată în sudul judeţuluiArgeş, aceştia spunând că au văzut două elicoptere care au aterizatpe un câmp din apropiere.

"Am fost informaţi de către centrul de comandă al acestorelicoptere că nu sunt probleme deosebite şi ne-au transmis că nu aunevoie de ajutorul nostru. Nu pot să precizez de ce provenienţăsunt cele două aparate de zbor care au aterizat pe câmp. Înconsecinţă, nu am trimis forţe de intervenţie la faţa locului",declara şeful ISU Argeş.

Citiţi mai mult despre aterizarea de urgenţă a celor două elicoptereisraeliene pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO