Eveniment

Elena Udrea, acuzată că a realizat în numele MDRT un contract "cu dedicaţie". Şova: "Mai rămânea să ceară ca avocatul să aibă 1,72 metri înălţime"

Elena Udrea, acuzată că a făcut în numele MDRT un contract cu dedicaţie. Şova: "Mari rămânea să ceară ca avocatul să aibă 1,72 metri înălţime"

Autor: Florin Ciolac

24.06.2011, 12:51 2528

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, vineri, că a primit, în 2010,de la Elena Udrea, care conduce Ministerul Dezvoltării, o ofertăpentru un contract cadru de servicii juridice "cu dedicaţie".

Şova a spus că a primit în vara lui 2010 o cerere de ofertă deservicii juridice de la Direcţia Juridică a MinisteruluiDezvoltării, pentru un contract cadru, criteriile obligatorii deeligibilitate aplicându-se doar la doi avocaţi din Bucureşti.

"Elena Udrea a încercat să îmi trimită un contract cu dedicaţie,pe care l-am refuzat. Am răspuns, precizând că oferta respectivăeste ilegală, având în vedere că criteriile obligatorii deeligibilitate se aplicau la doar doi avocaţi din Bucureşti", aafirmat el.

Senatorul PSD a precizat că cererea respectivă primită de laMinisterul Dezvoltării preciza că una din condiţiile eliminatoriide eligibilitate era ca avocatul respectiv să fie titular la uncurs la o facultate de stat care includea predarea unei materii definanţe publice.

"Eram doar doi avocaţi în Bucureşti care satisfăceau acestcriteriu. Eu am refuzat, rămânea doar să ceară un criteriu caavocatul să aibă 1,72 metri (înălţimea lui Şova - n.r.). Nu ştiudacă a primit şi celălalt avocat cererea respectivă şi dacă da ce afăcut cu ea", a mai afirmat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO