Eveniment

Exit poll: Sorin Oprescu a castigat Primaria Capitalei cu 54,3% din voturi

Exit poll: Sorin Oprescu a castigat Primaria Capitalei cu 54,3% din voturi
16.06.2008, 21:00 28

Sorin Oprescu (independent) este noul primar general al Capitalei, dupa ce a castigat 54,3% din voturile bucurestenilor, potrivit unui sondaj INSOMAR, comandat de postul de televiziune Realitatea TV. Contracandidatul sau, Vasile Blaga (PDL), a obtinut 45,7% din voturi.
"Inainte de orice fel de discurs doresc sa le spun bucurestenilor ca au votat bine", a declarat Sorin Oprescu, la anuntarea rezultatelor exit poll.
"Imi asum aceasta infrangere", a declarat Vasile Blaga, precizand ca programul sau va fi continuat de reprezentantii PDL la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, candidatul independent Sorin Oprescu a mai declarat ca ramane independent si ca nu are nimic de reprosat PSD si ca tot ceea ce a fost rau a fost din vina sa.
"Ceea ce a fost bun a fost din partea bucurestenilor", a spus Oprescu, multumind alegatorilor din Capitala pentru voturile acordate atat lui, cat si celor care au optat pentru Vasile Blaga.
El a spus ca va discuta cu consilierii din CGMB si ca apreciaza ca bunul simt politic va face ca acestia sa achieseze la proiectele sale.
In ceea ce-l priveste pe fostul sau coleg de partid Marian Vanghelie, anuntat castigator la Primaria sectorului 5, Sorin Oprescu a spus ca va colabora cu acesta exact asa cum va colabora si cu ceilalti edili de sector.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO