Eveniment

Finală incendiară la Super Bowl 2023 în Statele Unite: Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles cu 38-35 într-un duel istoric, în faţa a peste 67.000 de spectatori. Rihanna a revenit pe scenă după 5 ani la Halftime Show. Cele mai ieftine bilete au fost aproximativ 5.000 de dolari, în timp ce biletele ”premium” se vindeau cu aproape 30.000 de dolari

Finală incendiară la Super Bowl 2023 în Statele Unite:...

Autor: Mediafax, Ştefan Stan

13.02.2023, 09:00 396

Echipa Kansas City Chiefs a devenit campioană NFL pentru a doua oară în patru ani, după ce a luptat pentru a obţine victoria, cu 38-35, în faţa Philadelphia Eagles.

Chiefs au fost conduşi în mare parte din Super Bowl 57. Dar, în ciuda faptului că a şchiopătat după ce şi-a agravat o accidentare la gleznă, fundaşul Patrick Mahomes şi antrenorul veteran Andy Reid au orchestrat un traseu de revenire în faţa a peste 67.000 de spectatori.

Performanţa lui Mahomes a făcut ca jucătorul de 27 de ani să devină primul jucător din 1999 încoace care a câştigat titlul de MVP al sezonului, Super Bowl şi Super Bowl MVP în acelaşi sezon.

A fost un Super Bowl atât istoric, cât şi rar, deoarece evenimentul de referinţă al NFL a ajuns pentru a patra oară în capitala statului Arizona. 

Cele mai ieftine bilete pentru a participa anul acesta la superbowl au fost aproximativ 5.000 de dolari, în timp ce biletele ”premium” se vindeau cu aproape 30.000 de dolari 

A fost primul Super Bowl în care au jucat doi fundaşi de culoare şi primul în care au fost prezenţi fraţi în echipe adverse, şi anume Travis Kelce şi fratele său mai mare, Jason, la Eagles.

Şi a fost rar pentru că a avut în prim plan cele mai bune două echipe ale sezonului şi cei mai buni doi jucători - Mahomes şi Hurts.

A fost pentru prima dată când cap de serie numărul unu din fiecare Conferinţă a ajuns la Super Bowl din 2018 - când Eagles a învins New England Patriots cu 41-33.

Acesta este Super Bowl-ul cu cel mai mare număr de puncte de atunci, dar probabil că l-a depăşit în dramatism, fiecare echipă arătând de ce a dominant în timpul sezonului, ambele terminând cu un record de 14-3.

Superstarul pop şi R&B Rihanna a revenit pe scenă duminică, plutind deasupra terenului de la Super Bowl, uimind mulţimea cu un colaj muzical în ritm alert al hiturilor sale şi dezvăluind că este însărcinată cu al doilea copil.

Îmbrăcată într-o salopetă roz aprins şi o haină largă, Rihanna a deschis spectacolul muzical principal al serii cântând "Bitch Better Have My Money" în timp ce stătea, vizibil însărcinată, pe o platformă suspendată în aer. Ea a fost coborâtă treptat până la sol în timp ce a interpretat melodii cunoscute, de la "Only Girl (In the World)" la "Rude Boy" şi "Work".

Rihanna a fost înconjurată pe parcursul celor 13 minute de spectacol de zeci de dansatori în ţinute albe largi.

A fost prima reprezentaţie pe scenă a câştigătoarei unui premiu Grammy, azi în vârstă de 34 de ani, din ultimii cinci ani. Ultimul ei album, "Anti", a fost lansat în 2016.

Apariţia Rihannei i-a determinat pe utilizatorii reţelelor de socializare să speculeze că aşteaptă un alt copil. Un reprezentant al cântăreţei a confirmat după spectacol că Rihanna era într-adevăr însărcinată.

Cântăreaţa a născut primul ei copil, un băiat, cu rapperul A$AP Rocky, în mai 2022. Rocky a fost văzut în mulţimea de pe stadion aplaudând prestaţia iubitei sale.

Rihanna şi-a încheiat reprezentaţia de la Super Bowl cu piesa "Diamonds", în timp ce focurile de artificii au luminat cerul din jurul stadionului.

Rihanna s-a alăturat unei liste de personalităţi ale muzicii care au cântat la Super Bowl, de la Lady Gaga la Beyonce, Prince, Madonna şi Rolling Stones.

În cadrul ceremoniei de dinaintea meciului, starul country Chris Stapleton a cântat imnul naţional al SUA, în timp ce Troy Kotsur, starul premiat cu Oscar pentru "CODA", a interpretat cântecul în limbajul american al semnelor.

Sheryl Lee Ralph, starul din "Abbott Elementary", câştigătoare a unui premiu Emmy, a cântat "Lift Every Voice and Sing", un imn care a devenit cunoscut drept imnul naţional al americanilor de culoare, acompaniată de un cor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO