Eveniment

Gabriela Firea din nou preşedinte interimar la PSD Bucureşti

Gabriela Firea din nou preşedinte interimar la PSD...

Autor: Departamentul Politic

28.05.2019, 20:52 582

Comitetul Executiv al PSD a stabilit, marţi seară, numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei social-democrate din Bucureşti, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Astfel, primarul general Capitalei revine interimar la şefia filialei PSD Bucureşti după ce anul trecut anunţase că îşi dă demisia din funcţie.

Gabriela Firea a anunţat în noiembrie 2018, înaintea unei şedinţe la care se discută retragerea sprijinului politic pentru ea, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar la Bucureşti şi din funcţia de vicepreşedinte PSD.

Totodată, înainte de a intra la CEx de marţi seară, Gabriela Firea a anunţat că PSD Bucureşti o susţine pe Rodica Nassar pentru funcţia de secretar general PSD, deţinută actualmente de Codrin Ştefănescu.

Edilul general al Capitalei se numără printre semnatarii scrisorii de anul trecut prin care a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi şef al Camerei Deputaţilor. Alături de ea au mai susţinut demersul Paul Stănescu, care acum a devenit preşedinte executiv al PSD, Adrian Ţuţuianu, Marian Neacşu şi Marcel Ciolacu.

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu au fost excluşi din partid la finele lui 2018. În schimb, Marcel Ciolacu este dorit de PSD să preia conducerea Camerei Deputaţilor, care actualmente este chestor al Camerei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO