ZF POWER SUMMIT 2018

George Ciubotaru, Vicepreşedinte al Consiliului de Administratie, Grupul Electroalfa: Vom oferi 10% din acţiuni către un grup de oameni din companie în cadrul unui proces axat pe performanţă şi eficienţă

20 feb 2018 Autor: Alex Ciutacu

Vom deschide compania către un grup de oameni din companie care au arătat că pot aduce performanţă. Punem 10% din acţiuni către acest grup de oameni care au arătat eficienţă în post, atitudine şi efort. Acei oameni care dovedesc că pot îndeplini condiţiile de performanţă, pot câştiga aceste acţiuni virtuale, iar în funcţie de evoluţia ulterioară pot ajunge acţionari în firmă, a spus George Ciubotaru, Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, al Grupului Electroalfa. „Am ajuns la punctual în care simţim că avem nevoie de o viziune şi abordare nouă. Încercăm din perspectiva stabilităţii şi a predictibilităţii să ne concentrăm pe performanţă”. Din punct de vedere al viitoarelor investiţii, Electroalfa se concentrează pe segmental de produse. „Noi activăm în trei zone. Zona cu care am început, producţie echipamente de medie şi joasă tensiune, realizăm confecţii metalice cu diferite scopuri, atât pentru companii producătoare, cât şi pentru clienţi externi. Şi mai avem o arie de activitate pe antreprenoriat unde executăm proiecte atât pe zona electrică cât şi pe cea hidro”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
grup
, oameni
, companie
, actiuni
, performanta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide