Eveniment

Igaş: Disponibilizările din MAI încep în aproximativ 30 de zile; posturile vor fi scoase la concurs

Igaş: Disponibilizările din MAI încep în aproximativ 30 de zile; posturile vor fi scoase la concurs
02.06.2011, 15:23 283

Disponibilizările din Ministerul Administraţiei şi Internelorvor începe în aproximativ 30 de zile, a anunţat, joi, ministrulTraian Igaş, precizând că după studierea şi rectificareaorganigramelor toate posturile vor fi scoase la concurs şi ulteriorocupate.

Ministrul Traian Igaş a spus că de la învestirea sa în funcţie aprimit misiunea de a restructura, reorganiza şi moderniza MAI. El aprecizat că procesul a fost început încă din vremea fostuluiministru Vasile Blaga şi că nu i se pare un lucru rău că şi-apropus să-l ducă la capăt.

Igaş a amintit că bugetul pe anul 2011 obligă conducerea MAI sărecurgă la restructurări, procesul fiind îngreunat de faptul călegea privind unele măsuri speciale necesare pentru încadrarea înbugetul aprobat al ministerului pe anul 2011 a fost respinsă înParlament.

Ministrul a mai spus că până vineri seară speră să se încheieanaliza organigramelor de personal şi ca acestea să fieîmbunătăţite, inclusiv să devină mai flexibile, mai comprimate şisă se reducă numărul de posturi din Aparatul central.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO