Eveniment

Inca 300 de vile in Tunari

28.02.2006, 20:36 23

Grupul South Pacific din Australia va construi aproximativ 500 de locuinte in localitatea Tunari, printr-o investitie in valoare de aproximativ 70 de milioane de euro, extinzand astfel planurile initiale care prevedeau dezvoltarea a circa 200 de vile.

"In imediata apropiere a proiectului nostru initial, Sydney Residence, care va avea 102 vile, vom dezvolta alte trei proiecte rezidentiale, cu 150, 120, respectiv 83 de locuinte. Pentru toate cele patru proiecte, valoarea investitiilor se ridica undeva la 70 de milioane de euro", a declarat ieri George Prelea, unul dintre cei trei oameni de afaceri care detin South Pacific Group. . "Ansamblul va fi deservit de canale subterane, garaje comune si un drum care va permite accesul rapid la Drumul National 1. In privinta constructorului, sunt sase companii cu care ne aflam pe ultima suta de metri a discutiilor", a mai spus Prelea.

Preturile variaza intre 139.000 de euro si 227.000 euro, ambele sume fara TVA. Preturile includ dotarea cu mobila, utilarea bucatariei si a baii, precum si furnizarea instalatiei de aer conditionat.

Pana in prezent, compania a construit in Australia aproape 8.000 de locuinte.

Romania este singurul stat, in afara Australiei, unde este prezent grupul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO