Eveniment

Investitia Can Pack, finalizata pana in iunie

31.01.2005, 00:00 20

Grupul polonez Can-Pack va deschide, in acest an, in Bucuresti, o fabrica de cutii din aluminiu pentru bauturi, investitie in valoare de 26 de milioane de euro, au declarat agentiei Mediafax surse din cadrul companiei.
Constructia fabricii din Berceni a inceput in luna octombrie a anului trecut si se preconizeaza ca va fi data in functiune la sfirsitul lunii mai sau inceputul lunii iunie a acestui an.
Noua unitate este singura de acest gen din Romania, iar productia va fi destinata atat producatorilor interni, cat si celor de pe piata externa.
Can-Pack mai detine in Romania, prin intermediul subsidiarei Pol-Am-Pack, fabrica de ambalaje metalice pentru alimente Amep-Pack Tecuci, al carui pachet majoritar l-a preluat de la fostul Fond al Proprietatii de Stat in anul 1998.
Grupul polonez controleaza, pe langa unitatile din Romania, trei fabrici in Polonia si alte trei in Ucraina.
In afara de ambalaje de aluminiu pentru alimente si cutii de aluminiu pentru bauturi, compania mai produce capace din plastic pentru PET-uri, capace din otel pentru apa minerala si sucuri imbuteliate in ambalaje de sticla, precum si o gama larga de containere pentru industria chimica.
Principalul actionar al grupului Can-Pack este F&P Holding, din Statele Unite ale Americii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO