Eveniment

Ionuţ Leahu, clinicile dentare Dr. Leahu: În 2020 vom avea o creştere de 8-9% faţă de anul trecut, sub obiectivul nostru

Ionuţ Leahu, fondatorul Clinicilor Dr. Leahu: Sunt mult mai multe oportunităţi de deschidere decât va fi buget în următorii cinci ani.

Ionuţ Leahu, fondatorul Clinicilor Dr. Leahu: Sunt mult mai multe oportunităţi de deschidere decât va fi buget în următorii cinci ani.

Autor: Georgiana Mihalache

23.12.2020, 08:30 252

♦ Timp de două luni, activitatea normală în clinicile stomatologice a fost oprită în perioada stării de urgenţă ♦ Reţeaua de clinici Dr. Leahu a investit în noi deschideri, mai ales în a doua parte a anului 2020.

Pandemia de COVID a „muşcat“ din targetul propus pentru anul 2020 pentru clinicile dentare Dr. Leahu, care aşteaptă vânzări de circa 55 mil. lei anul acesta, în creştere cu doar 8% faţă de anul anterior, din calculele ZF pe baza datelor oferite de Ionuţ Leahu, fondatorul companiei.

„Anul acesta a fost provocator, acesta ar fi cuvântul folosit de antre­prenori. Tot ce am făcut anul acesta este în lucru de câţiva ani şi acest lucru ne-a ajutat, am avut activitate intensă, proiecte noi, investiţii, achiziţii. Eram pregătiţi pentru o creştere mai puter­nică, de mai multe achiziţii“, a spus Ionuţ Leahu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO