Eveniment

Italienii intra pe arhitectura

29.03.2004, 00:00 17

Compania Diverta va investi peste un milion de dolari pentru deschiderea celui mai mare magazin din cadrul retelei, in viitorul complex Mall Plaza, situat in cartierul Militari din Bucuresti, informeaza un comunicat al societatii.
Diverta Plaza va avea o suprafata de 3.000 de metri patrati si va fi deservit de peste 60 de angajati.
Conducerea Diverta estimeaza o cifra de afaceri de peste 4,5 milioane dolari in primul an de la deschidere, programata pentru luna septembrie 2004.
In prezent, cel mai mare magazin din reteaua Diverta este amplasat in complexul comercial Bucuresti Mall. Pentru functionarea sa, compania a prelungit, de curand, contractul de inchiriere, pina in martie 2014.
Diverta detine un lant de 70 de magazine cu acoperire la nivel national si distribuie peste 50.000 de articole media in toata tara.
In 2003, compania a realizat o cifra de afaceri de 20 milioane dolari, in crestere cu 60% fata de anul anterior. Diverta are a actionar unic pe Octavian Radu, fondatorul grupului de firme RTC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO