Eveniment

Mercedes-Benz Clasa A, si in Romania

15.10.2004, 00:00 13

Noul monovolum Mercedes-Benz Clasa A va putea fi cumparat, de luni, si din reteaua de dealeri din Romania ai marcii, la preturi cuprinse intre 17.386 euro si 23.626 euro cu toate taxele incluse, gama de versiuni avind doua tipuri de caroserie, una cu cinci usi si o varianta sport cu trei usi.
"Pina la sfirsitul acestui an, ne-am propus sa vindem circa 60 de unitati, insa, pentru anul viitor, prognozam atingerea nivelului de 140 de unitati", a declarat agentiei MEDIAFAX Mirabela Muresan, responsabil de comunicare al Autorom, importatorul general al marcii Mercedes.
Cea de-a doua generatie a modelului se diferentiaza la exterior de actualul Mercedes Clasa A prin farurile restilizate, prin grila mai proeminenta a radiatorului si prin aripile mai puternic conturate.
Comportamentul dinamic al masinii a fost, de asemenea, imbunatatit prin modificarea puntii spate (in prezent cu o forma parabolica) care are rolul de creste stabilitatea in viraje. In plus, Clasa A a fost echipat cu un nou sistem selectiv de amortizare a denivelarilor suprafetei de rulare, adaptabil in functie de viteza autoturismului. La viteze reduse, amortizoarele sint moi, asigurind un confort sporit, insa, o data cu cresterea vitezei, sistemul de amortizare devine mai rigid oferind o stabilitate dinamica mai mare.
Motorizarea noului model a fost innoita cu patru propulsoare Euro 4, trei variante diesel si una pe benzina. Noile motoare sint mai puternice cu 38% comparativ cu versiunile vechi si consuma cu 10% mai putin carburant. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO