Eveniment

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: 8,6 milioane de lei au foist viraţi pentru investiţii realizate prin Programul „Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi...

Autor: Gabriel Pecheanu

06.03.2023, 12:27 74

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de peste 8 milioane de lei, în vederea decontării facturilor pentru 10 obiective de investiţii finanţate prin PNI „Anghel Saligny”.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 8.607.463,75 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 10 obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări care vizează atât modernizarea unor străzi şi drumuri de interes local, cât şi extinderea unor reţele de alimentare cu apă şi de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

Prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi, respectiv apa, reţeaua de canalizare şi gaze şi reabilitează drumurile şi podurile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO