Eveniment

MOL ajunge la 51 de statii

22.10.2003, 00:00 11

MOL Romania, filiala locala a grupului petrolier ungar, a deschis prima benzinarie din reteaua proprie la Bistrita, ajungand la 51 de statii, potrivit reprezentantilor companiei.
MOL Romania va prelua pana la finele acestui an inca 23 de statii cumparate in vara de la Shell Romania, filiala a gigantului anglo a€“ olandez. Compania ungara ramane fidela planului sau de extindere a retelei pentru a avea o acoperire nationala, potrivit directorului executiv al MOL Romania, Aliz Kosza.
Pe piata de retail a carburantilor, MOL a anuntat ca tinteste o cota de piata de 10%, obiectiv pe care si l-a asumat si unul dintre rivalii sai, concernul austriac OMV. In 2002, MOL Romania a raportat venituri de 75 milioane dolari.
Grupul MOL a fost selectat alaturi de alte 10 companii pe lista investitorilor inscrisi la privatizarea Petrom. MOL a raportat pentru 2002 venituri de circa 4,4 miliarde dolari, avand o capitalizare bursiera de circa 2,5 miliarde dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO