Eveniment

Necrolog: Un om al proiectelor de la zero

25.04.2006, 00:00 97

Unul din oamenii de baza din echipa de jurnalisti care a creat Ziarul Financiar, Mihaela Lupu, 39 de ani, a murit vineri, 21 aprilie, intr-un mod tragic, intr-un accident de masina.

Cu trei zile inainte, Mihaela Lupu, care intre timp ajunsese Corporate Affairs Manager la Zapp, chiar a fost in redactia ZF cu ocazia Pastelui.

Mihaela Lupu a fost un om al proiectelor de la zero: in 1998 a participat la infiintarea Ziarului Financiar, intr-un moment in care putini credeau in viitorul presei economice, iar in 1999 a infiintat, de pe pozitia de director editorial, Biz, un bilunar economic editat de Business Media Group.

A fost un bun profesionist, un om care s-a implicat mult, care a crezut in ceea ce facea si care a luptat pentru oamenii sai. A ghidat multi jurnalisti tineri, care sunt prezenti astazi in conducerea multor publicatii economice, banci sau companii de consultanta.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, a terminat in 2002 un MBA in Elvetia, dupa care a preluat pozitia de Corporate Affairs Manager la Zapp Mobile. Si in acest caz a fost vorba de un proiect de la zero, care acum a ajuns la afaceri de peste 100 de milioane de euro pe an.

Mihaela Lupu a facut parte din noul val al tinerilor executives de pe piata romaneasca, fiind un exemplu de curaj, ambitie si profesionalism.

Suntem tristi ca ne-am despartit atat de dureros de un asemenea om ca Mihaela Lupu. ZF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO