Eveniment

Oferte pentru sediul Nokia din Cluj

21.01.2008, 19:08 54

Cladirea de birouri in care Nokia si-a stabilit sediul la Cluj-Napoca, Olimpia Business Center, ar putea fi anul acesta obiectul unei tranzactii imobiliare.
Imobilul este evaluat la aproximativ 12-13 milioane de euro si este un proiect dezvoltat de omul de afaceri clujean Alexandru Galos.
Contactat de ZIARUL FINANCIAR, acesta a declarat ca, desi nu a scos la vanzare cladirea, a primit deja oferte pentru aceasta.
"La fel cum se intampla in cazul oricarei cladiri de birouri, o tranzactie de vanzare este oricand o optiune. Nu ma grabesc sa renunt la cladire, pentru ca Olimpia Business Center este o afacere profitabila in acest moment, insa nici nu pot sa spun ca pentru o oferta onesta nu as vinde", a precizat Alexandru Galos.
Olimpia Business Center are o suprafata neta de 5.770 de metri patrati, iar anul trecut Nokia Enterprise Solutions a inchiriat o mare parte din aceasta cladire.
In acest moment, Olimpia Business Center este inchiriata in totalitate, alte companii care si-au stabilit sediul aici fiind Genpact, RCS &RDS sau BT Aegon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO