Eveniment

Paul Mărăşoiu a câştigat concursul pentru conducerea Direcţiei Generale Turistice din MDRT

Paul Mărăşoiu a câştigat concursul pentru conducerea Direcţiei Generale Turistice din MDRT

Autor: Iancu Liviu

14.02.2011, 23:35 155

Paul Mărăşoiu (foto), proprietarul companiei de consultanţăhotelieră Peacock Hotels, este, începând de luni, directorulDirecţiei Generale Turistice din cadrul Ministerului DezvoltăriiRegionale şi Turismului, după ce a câştigat concursul organizat deinstituţie în luna februarie.

Funcţia de director al Direcţiei Generale Turistice a fostînfiinţată în toamna anului trecut, la scurt timp după comasareaMinisterului Turismului cu Ministerul Dezvoltării Regionale.

Paul Mărăşoiu are 49 de ani şi a ocupat până luni funcţiile dedirector regional al lanţului hotelier Golden Tulip şi depreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Organizatorilor Profesioniştide Conferinţe şi Expoziţii din România (RCB).

"Începând din toamna anului trecut, au fost trei sesiuni pentruocuparea acestui post. La primele două nu s-a calificat nimeni, iarla ultima au fost patru înscrişi, dintre care au participat trei.Principiul scoaterii la concurs a acestui post a fost solicitat demediul profesional, pentru ca sectorul să fie condus de oameni dindomeniu", a declarat agenţiei MEDIAFAX Paul Mărăşoiu.

El a adăugat că au avut loc mai multe discuţii în mediulprofesional pentru participarea la acest concurs, iar cineva atrebuit să se "sacrifice".

Mărăşoiu a mai spus că a delegat colaboratorilor săi, începândde luni, toate afacerile de care se ocupa.

"Printre planurile mele se numără acela de a pune mai multărigoare în întregul proces, de a conlucra cu structurileprofesionale şi de a comunica mai fluent cu mediul de afaceri.Mi-am propus şi să pun în funcţiune o serie de proiecte care autrenat multă vreme", a afirmat noul director din cadrul MDRT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO