Eveniment

Percheziţii la un director OTV şi la alte 26 de persoane suspectate de proxenetism

Percheziţii la un director OTV şi la alte 26 de persoane suspectate de proxenetism

Autor: Ioana Burtea

30.06.2011, 09:47 629

Un director al postului de televiziune OTV şi alte 26 depersoane sunt vizate de o anchetă a Parchetului TribunaluluiBucureşti privind infracţiuni de proxenetism şi prostituţiemasculină, poliţiştii desfăşurând, joi, 27 de percheziţii pentruprinderea suspecţilor.

Percheziţiile au fost declanşate joi dimineaţă în Capitală,acţiunea fiind coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti -Secţia Urmărire Penală, iar la acestea participă Serviciul Omoruridin Poliţie, Direcţia Investigaţii Criminale din Poliţia Română,Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, ServiciulFurturi Auto, Serviciul Criminalistic, Brigada Poliţiei Rutiere,zece secţii de poliţie din Capitală şi luptători ai SPIR şi SIAS,au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

În total, la cele 27 de percheziţii participă aproximativ 250 depoliţişti, care vor pune în executare 27 de mandate de aducere.

Acţiunea a fost declanşată în urma constituirii unui dosar penalla Parchet vizând infracţiuni de proxenetism şi prostituţiemasculină.

Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveaufie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Uniidintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii suntsuspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu unminor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO