Eveniment

Prahova: O rachetă antigrindină a căzut din greşeală pe acoperişul unei case

Prahova: O rachetă antigrindină a căzut din greşeală...

Autor: Laura Buciu

20.11.2022, 15:52 61

O rachetă antigrindină a căzut din greşeală, duminică, pe acoperişul unei case din satul Vârfuri, comuna Valea Călugărească, judeţul Prahova.P

ompierii din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au intervenit duminică pentru asigurarea zonei şi a măsurilor specifice de prevenire a incendiilor după ce bucăţi dintr-o rachetă antigrindină a căzut pe o casă în comuna Valea Călugărească, sat Vârfuri.

„Incidentul s-a produs în jurul orei 9. O rachetă a fost lansată din punctul antigrindină din imediata apropiere. În urma acestui fapt, o bucată din rachetă, o bucată din plastic, a lovit acoperişul unei case din apropiere. A produs pagube minore”, transmite ISU Prahova.

Reprezentanţii punctului antigrindină Prahova s-au deplasat la locul unde au căzut bunăţi din rachetă, dar nu au reuşit să se înţeleagă cu proprietarul asupra despăgubirilor.

Astfel proprietarul, mult mai târziu în timpul zilei, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia pompierilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels