Eveniment

Predoiu, despre demisia sa: Un act făcut pe bune.Nu judec eu dacă trebuie să demisioneze şi alţii

Predoiu, despre demisia sa: Un act făcut pe bune.Nu...

Autor: Cătălina Mănoiu

06.06.2016, 15:30 261

Întrebat dacă şi alte persoane ar mai trebui să îşi dea demisia, Predoiu a spus că nu este în măsură să facă judecăţi de valoare şi că astfel de lucruri se vor discuta în BPN.

"Nu sunt în măsură să fac eu judecăţi de valoare. Avem miercuri un BPN şi acolo se discută astfel de lucruri. (…) Nu un singur om evaluează performanţa altora, ci într-un partid serios aşa cum PNL este, o astfel de analiză se face în forurile de conducere ale partidului, oricât de insipidă vi s-ar părea această declaraţie. Aşa sunt principiile insipide. Regula asta este. Că unul sau altul ia o decizie individuală şi face o autoevaluare. Este o altă poveste şi are acest drept, drept de care eu am uzat. Dar discuţiile per ansamblu vor avea loc miercuri la BPN", a afirmat Predoiu.

Întrebat dacă este de părere că preşedintele Klaus Iohannis are o vină în ceea ce priveşte eşecul PNL la alegerile locale, Predoiu a afirmat că nu dă vina pe alţii şi "ce ai de făcut îţi faci tu singur".

"Asta a fost încercarea şi provocarea noastră", a mai spus Predoiu.

Predoiu a mai precizat că dintre colegii săi de la Bucureşti, doar Dan Cristian Popescu şi-a mai anunţat demisia.

"La ora asta, din câte am văzut în afară de depunerea manadatului meu, domnul Dan Cristian Popescu a depus mandatul de prim-vicepeşedinte al organizaţiei Sector 2. Este o demisie, nu este sub condiţie, nu este în aşteptare. Este o demisie formală", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a afirmat că nu va reveni asupra gestului său de a demisiona de la şefia PNL Bucureşti, dacă i se va cere să facă acest lucru afirmând că este "un act făcut pe bune".

Predoiu a afirmat că au fost colegi care i-au cerut să rămână în funcţie, însă, i-a refuzat.

"Mai mulţi colegi mi-au cerut să rămân. (…) Copreşedinţii m-au invitat să reflectez serios la această decizie. În politică trebuie să impunem nişte standarde în orice împrejurare. Aşa simt că trebuie să fac" a susţinut Predoiu.

Cătălin Predoiu a mai spus că Ciprian Ciucu căruia i-a propus postul de vice-primar, în condiţiile în care liberalul ar fi câştigat Primăria Capitalei, va rămâne membru PNL.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO