Eveniment

Prefectul de Hunedoara ar putea fi noul şef al SGG, în urma propunerii UDMR

Autor: Mediafax

28.11.2011, 14:35 328

Prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, ar putea fi propus de UDMR pentru şefia Secretariatului General al Guvernului, după ce Uniunea a anunţat că va prelua conducerea SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din coaliţie.

Dezsi Attila are 38 de ani şi este din 2010 prefect al judeţului Hunedoara, fiind anterior secretar general al Prefecturii şi subprefect al judeţului.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, la finalul şedinţei liderilor şi parlamentarilor Uniunii, că UDMR va prelua şefia SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.

Întrebat dacă pentru şefia SGG va fi propus Ştefan Gati, Kelemen Hunor a infirmat.

Agenţia MEDIAFAX a relatat încă din cursul dimineţii că UDMR a cerut în coaliţie încă un minister pentru a susţine candidatul PDL la şefia Senatului.

Liderii coaliţiei de guvernare s-au certat, în şedinţa de luni dimineaţă, pe tema candidaturii la şefia Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale, care au relatat că

Uniunea ar fi cerut conducerea a încă unui minister pentru a renunţa la canddiatura la Senat.

Ulterior, liderii PDL le-au propus partenerilor de coaliţie să preia şefia SGG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels