Eveniment

Premierul s-a întors în ţară cu un look nou: în cârje, dar cu barbă, mustaţă şi perciuni

Foto: Victor Ciupuliga

Foto: Victor Ciupuliga

09.07.2015, 00:03 1039

După aproape o lună de absenţă premierul Victor Ponta şi-a făcut ieri apariţia la ora 10 la guvern, sprijinit în cârje şi cu un look nou – o mică barbă, mustaţă şi perciuni. La sosirea la guvern el a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de către premierul interimar Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb.

Premierul s-a întreţinut cu miniştrii şi a plecat după patru ore, iar şedinţa de guvern a fost condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

Ponta i-a transmis ieri preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, începând de astăzi, să îşi reia atribuţiile de premier. Îmbrăcat cu cămaşă şi cravată, premierul a urcat şchiopătând scările şi a plecat însoţit de această dată de fiul său. Surse oficiale afirmă că premierul a venit la Palatul Victoria de acasă, după ce a ajuns, marţi seară, în Bucureşti. Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO